Login

Register

Login

Register

Personvernerklæring

Formålet med personvernerklæringen er å informere hvilke personopplysninger vi samler inn og hvordan de behandles.

Personopplysninger

I et bedrifts-kundeforhold henter vi inn følgende personopplysninger:

  • Navn
  • Tittel
  • Telefonnummer
  • Epost

Som kunde i Promo1 Store henter vi inn følgende personopplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Epost
  • Telefon
Opplysningene som samles inn brukes i forbindelse med  henvendelser, ordrehåndtering, bestilling av varer og utsendelse. Kort sagt det som skal til for å håndtere vårt kundeforhold.
Rett til innsyn
Personvernforordningen gir deg om registrert rett til innsyn, få utlevert og korrigere opplysninger som er registrert i våre datasystemer. Kontakt oss for å få innsyn.
Lagring og sletting av personopplysninger

Vi lagrer dine opplysninger i følgende datasystem:

  • Nettbutikk: Ordre og personopplysninger slettes automatisk etter 8 uker
  • Tripletex

Lagringstid
Vi lagrer personopplysninger så lenge det er nødvendig for det formål de er innhentet for. 

Sletting
Vi sletter dine personopplysninger når et kundeforhold opphører, når du krever endring eller sletting av opplysninger, eller du trekker ditt samtykke. Unntak er dersom annet lovverk krever at vi beholder opplysningene. 

Databehandlere

Promo1 har avtale med følgende databehandlere:

– Tripletex

Du har rett til å sette deg inn i, oppdatere, korrigere og få slettet dine personopplysninger i overensstemmelse med reglene i personopplysningsloven.For innsyn, oppdatering og spørsmål kan du henvende deg til oss på e-post adresse: post@promo1.no eller kontakte din kontaktperson

Websideanalyse

Vi samler inn besøksstatistikk ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics. I den forbindelse lagres informasjon om hvilke sider som besøkes, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsted du kom fra, og informasjon om klienten du benytter. Ingen av opplysningene som lagres kan brukes til å identifisere deg som person.

Formålet med webanalyse er å hjelpe oss å forstå brukernes atferd slik at vi kan forbedre opplevelsen av nettstedene våre. Anonymisert besøksstatistikk vil bli delt med annonsører og kan bli offentliggjort.

Cookies

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres i nettleseren på din datamaskin. Disse brukes til å huske deg, og gir oss mulighet til å registrere at du har besøkt oss tidligere.

Følgende cookies brukes på nettstedet:

  • For Google Analytics: _ga, _gat, _gid
  • For Facebook: fbq